Kinderboerderij Texel is voor haar inkomsten afhankelijk van de opbrengst uit zaalverhuur aan een aantal andere verenigingen in het gebouw van de Kinderboerderij.

Deze inkomsten zijn echter niet toereikend om de kinderboerderij hierop draaiende te kunnen houden. We hebben de steun van donateurs en sponsors daarnaast nog steeds hard nodig!

We doen daarom een dringend beroep op iedereen die de Kinderboerderij een warm hart toedraagt om donateur of sponsor te worden. Zo kunnen wij de Kinderboerderij, die inmiddels voor velen tot een zeer gewaardeerde voorziening is uitgegroeid, in stand houden.

Donateur worden?

De jaarlijkse donateursbijdrage is slechts € 12,00 per kalenderjaar. Als donateur ontvangt u bovendien twee leuke nieuwsbrieven per jaar over het wel en wee op de kinderboerderij!

Sponsor worden?

Bent u ondernemer? Dan kunt u sponsor van de kinderboerderij worden. Hiervoor vragen wij een sponsorbedrag van € 25,00 per kalenderjaar. Wij vermelden uw bedrijf dan als sponsor op onze website.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Meld u aan als donateur of sponsor door een e-mail te sturen naar info@kinderboerderijtexel.nl. U kunt ook het contactformulier op deze website gebruiken.

Vermeld in uw e-mail uw naam en adres. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding.

Giften

Wilt u liever eenmalig doneren dan kunt u ons steunen met een gift.

U kunt uw gift overmaken op ons bankrekeningnummer:

NL45 RABO 0362 5105 55 ten name van K.S.V Kotex/Kinderboerderij Texel, onder vermelding van ‘gift’.


Namens de dieren, de kinderen en alle vrijwilligers:
Hartelijk dank voor uw steun!